Waar wil je heen?

Amsterdam

Tickets

Barcelona

Meer Info Tickets
Barcelona

Barcelona

English            Español            Català

 

Moco Museum Barcelona Tentoonstellingen

Moco Museum blijft toegewijd aan het tentoonstellen van een diverse en inspirerende collectie moderne, hedendaagse en unieke straatkunstwerken aan een zo breed mogelijk publiek.

In Barcelona stelt Moco Museum tentoonstellingen samen met Moco-leden in ons hart – een gemeenschap van uitdagende en vragende geesten. Moco Museum Barcelona wil bezoekers verbinden met kunst en het verhaal erachter. Boek je tickets hier!

“We gebruiken het inclusieve museummodel om toegankelijke shows te creëren die onze gemeenschap verlichten, inspireren en versterken.”

Moco Masters – Modern

Moco Masters onderscheiden zich door hun uitzonderlijke bijdrage aan kunst, cultuur en samenleving. Geïnspireerd door het verleden, maar geworteld in het heden, creëren ze kunst die de toekomst oproept. Als visionairs bezetten ze de frontlinies.

Elke master wordt gevierd omdat hij een unieke visie heeft. Ze durven onze wereld te veranderen en creëren werk dat tijdloos wordt. Deze heavy hitters omarmen de stem van de straat en verdedigen onze vragende geesten met iconische beelden die gemakkelijk te relateren zijn. Waar je ook heen gaat, je kunt er niet omheen. Ze hebben ons collectieve bewustzijn gevormd – hun namen, kunst en ideeën zijn geïntegreerd in ons dagelijks leven. Andy Warhol, Jean-Michel Basquiat, Damien Hirst, Keith Haring, KAWS, Yayoi Kusama, de lijst gaat maar door. Alle iconen. De Moco Masters hebben talloze generaties geïnspireerd en kunstliefhebbers over de hele wereld verenigd.

Moco Masters – Hedendaags

Moco Hedendaagse kunstenaars zijn de volgende generatie masters, die nu hun stempel drukken. David LaChapelle, Hayden Kays, Harland Miller, Julian Opie, Nick Thomm, Takashi Murakami en meer.

In een snelle, angstige wereld is het moeilijk om te definiëren wat de waarheid is. Moco Hedendaagse kunstenaars dagen de norm uit en zetten ons aan tot zelfreflectie en de wereld om ons heen te bevragen. Zij zijn de moderne stemmen van morgen, degenen die op het punt staan ​​de volgende generatie te inspireren. Hun kunst betrekt onze innerlijke activist, activeert onze ervaring en stelt ons in staat om met liefde te leiden. Moco Hedendaagse kunstenaars beïnvloeden onze omgeving, van politiek en milieu tot samenleving en popcultuur – ze doen niet alleen mee aan het spel, ze veranderen het ook.

Banksy

Niet geautoriseerd door Banksy en ook niet samengesteld in samenwerking met de kunstenaar – het is een eerbetoon aan een van de grootste kunstenaars van onze tijd.

Moco Museum biedt een gevarieerde selectie van werken gedurende zijn opmerkelijke carrière. Alle tentoongestelde werken zijn voorzien van een echtheidscertificaat van Pest Control – de enige officiële instantie die de werken van de kunstenaar verifieert. Ervaar de allure van Girl with Balloon, een street art icoon. Bestudeer uitstekende voorbeelden uit de serie Crude Oils die de geheime kennis van de kunstenaar over de kunstgeschiedenis blootleggen. Verken de kritische spiegel die hij de moderne samenleving voorhoudt, terwijl apen, ratten, politie en bewakingselementen ons allemaal tot nadenken aanzetten.

Digitale meeslepende kunst: teamLab, Les Fantômes & Studio Irma

Tentoonstellingsruimtes van teamLab, Les Fantômes en Studio Irma verkennen de eindeloze mogelijkheden van digitale kunst.

Digitale vaardigheden en meeslepende belevingstechnologie ontwikkelen zich razendsnel. Er ontstaan ​​nieuwe werelden die ons boeien en vervoeren, een onvergetelijke indruk op ons achterlaten. Het wereldpubliek heeft dit nieuwe kunstmedium omarmd omdat het nieuwe manieren van verbinding ondersteunt. Moco Museum ondersteunt deze meeslepende benadering om multi sensorische omgevingen te creëren die jouw museumervaring naar een hoger niveau tillen en versterken.

NFT’s

Europa’s eerste speciale tentoonstellingsruimte voor het NFT-fenomeen. Moco Museum brengt een selectie NFT’s samen van ’s werelds meest baanbrekende digitale kunstenaars. Deze zeldzame en unieke werken geven uitdrukking aan de toekomst van digitale kunst.

Non-fungible tokens (NFT’s) zijn crypto-activa die het eigendom van digitale items vastleggen. In detail zijn het unieke en zeldzame items die niet gemakkelijk kunnen worden gereproduceerd. Ook al kan iedereen ze bekijken of downloaden, alleen de koper kan het eigendom claimen. NFT’s hebben de manier veranderd waarop we kopen en verkopen, en nu is het de toekomst van digitale kunst! Dus als het gaat om wat kan worden gemaakt en verkocht als een NFT… bestaat het limiet niet.

 

Guillermo Lorca – Esplendor de la Noche

Moco Museum Barcelona presenteert met trots Esplendor de la Noche van Guillermo Lorca, de eerste Europese solotentoonstelling van de hedendaagse Chileense kunstenaar. Samengesteld door Simon de Pury, legendarische veilingmeester, kunsthandelaar en een van de leidende figuren in de kunstwerld. 

Gigantische katten met gele ogen, engelachtige meisjes en onbekende wezens vormen de angstaanjagende en delicate wereld van Guillermo Lorca. De jonge Chileense kunstenaar combineert magie en realisme en creëert grootschalige olieverfschilderijen, boordevol surrealistische verhalen en dromerige sequenties. In elk van zijn, met drama gevulde scènes, is er een duister machtsevenwicht en concurrentie tussen de natuur en de mensheid. Schoonheid, horror, verlangen, angst, luxe, paranoia en plezier vormen samen Esplendor de la Noche.

Shop Koop nu tickets