Waar wil je heen?

Amsterdam

Tickets

Barcelona

Meer Info Tickets
Moco Masters

Moco Masters

De Moco Masters collectie prijst de kunstenaars die opvallen vanwege hun uitzonderlijke bijdrage aan de kunst en cultuur en hun iconische creaties zoals; Jean-Michel Basquiat, Tracey Emin, Keith Haring, Damien Hirst, KAWS, Jeff Koons, Yayoi Kusama, OSGEMEOS, Mark Rothko, Andy Warhol & more.

Wat maakt een kunstenaar groot? Uiteraard talent en een innovatieve geest. Een visie hebben helpt ook mee. Maar een echt grote kunstenaar wordt onderscheiden door zijn of haar unieke vermogen om het moment in de tijd te nemen en dit te distilleren tot de essentie, waardoor het werk tijdloos wordt.

De Moco Masters collectie met kunstenaars die elkaar inspireren

Al deze kunstenaars waren geïnspireerd door elkaar; Banksy zag Basquiat’s en Haring’s werk in de metro in New York, en Basquiat’s talent werd ontdekt door Warhol. Zij, op hun beurt, hebben weer vele kunstenaars over de hele wereld geïnspireerd. Hun werk had een enorme impact op street art, en is inmiddels in vele huizen en musea ter wereld te bewonderen, wat het voortdurende belang van deze kunstenaars demonstreert.

Ook bekende merken zoals Dior, Louis Vuitton, H&M, Uniqlo en Disney werkten samen met deze kunstenaars, wat hun relevantie in de huidige maatschappij laat zien.

Shop Koop nu tickets