Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/vhosts/mocomuseum.nl/httpdocs/public/content/themes/mocomuseum/inc/posts/post.php on line 42
The MoCollection - Moco Museum
The MoCollection

The MoCollection

De MoCollection prijst de kunstenaars die opvallen vanwege hun uitzonderlijke bijdrage aan de kunst en cultuur en hun iconische creaties zoals; Andy Warhol, Jean-Michel Basquiat, Jeff Koons, Damien Hirst and Keith Haring.

Wat maakt een kunstenaar groot? Uiteraard talent en een innovatieve geest. Een visie hebben helpt ook mee. Maar een echt grote kunstenaar wordt onderscheiden door zijn of haar unieke vermogen om het moment in de tijd te nemen en dit te distilleren tot de essentie, waardoor het werk tijdloos wordt.

Al deze kunstenaars waren geïnspireerd door elkaar; Banksy zag Basquiat’s en Haring’s werk in de metro in New York, en Basquiat’s talent werd ontdekt door Warhol. Zij, op hun beurt, hebben weer vele kunstenaars over de hele wereld geïnspireerd. Hun werk had een enorme impact op street art, en is inmiddels in vele huizen en musea ter wereld te bewonderen, wat het voortdurende belang van deze kunstenaars demonstreert.

Ook bekende merken zoals Dior, Louis Vuitton, H&M, Uniqlo en Disney werkten samen met deze kunstenaars, wat hun relevantie in de huidige maatschappij laat zien.

Buy
Tickets

Online Korting