Waar wil je heen?

Amsterdam

Tickets

Barcelona

Meer Info Tickets

Moco Museum Opent haar tweede locatie in Barcelona

English           Español           Català

 

Moco Museum Barcelona is open! 

Moderne en hedendaagse kunst

Na het succes in Amsterdam bevestigt Moco Museum opnieuw zijn toewijding om iconische werken van internationaal bekende artiesten en opkomende kunstenaars te tonen.

Wat is er te vinden in Moco Barcelona?

Het Moco Museum in Barcelona biedt een verscheidenheid aan Banksy’s straatkunst in de tentoonstelling Laugh Now.

Moco Masters toont een breed scala aan werken van artiesten zoals – Andy Warhol, Jean-Michel Basquiat, Salvador Dalí, Damien Hirst, Keith Haring, KAWS, Yayoi Kusama en meer.

Moco Contemporary belicht opkomende kunststerren met unieke werken zoals David LaChapelle, Hayden Kays, Harland Miller, Julian Opie, Nick Thomm, Takashi Murakami en meer.

Bovendien toont Moco Museum het veranderende landschap van technologie en kunst en manifesteert het in ruimtes die zijn gewijd aan meeslepende, digitale kunst door teamLab, Les Fantômes en Studio Irma.

* Speciale tentoonstellingen – Guillermo Lorca, Banksy, NFT, OsGemeos, teamLab, Studio Irma, en meer.

Moco Museum Barcelona

Gelegen aan de Calle Montcada 25 in Barcelona (naast het Picasso Museum). Het Moco Museum neemt de ruimte in van het Cervelló-paleis, een voormalige privéwoning van de adellijke familie Cervelló, die tot de 17e eeuw leefde. Van de middeleeuwen tot de 20e eeuw was het eigendom van aristocraten, kooplieden en royalty’s.

De keuze voor dit paleis door het Moco Museum weerspiegelt de eerste locatie in Villa Alsberg (1904) in Amsterdam – een historisch gebouw gereserveerd voor de bevoorrechte elite. Moco Museum verandert opnieuw de sfeer van een exclusieve ruimte om de deuren voor iedereen te openen.

“We vertegenwoordigen de stem van het volk en we vertrouwen erop dat kunst ons helpt om hier te komen.” – Kim en Lionel, oprichters van het Moco Museum

Reserveer je tickets nu!

Bezoek als eerste onze nieuwe locatie in Barcelona​. Reserveer nu je tickets!

 

Boek tickets voor Moco Barcelona

 

Neem contact op

Als je vragen of verzoeken hebt met betrekking tot de pers, neem dan hier contact met ons op.

Diamond Matrix - Reflecting Forward

Sluit je aan bij Team Moco Barcelona!

We vertrouwen op kunst (“In art we trust”). Jij ook? Word lid van ons buitengewone team en maak deel uit van het nieuwe hoofdstuk van Moco in Barcelona. Als je passie hebt voor kunst en beschikt over een dynamisch karakter, stuur ons dan je CV en motivatie naar jobs@mocomuseum.com

Soliciteer nu!

 

Shop Koop nu tickets