Mocomuseum shop

Giftshop Moco Museum

Wist je al dat we in het Moco Museum een super leuke giftshop hebben? Je kunt in onze shop onder andere lekker warme sweaters, een tas of een grappige mok kopen. Alle leuke goodies die je je kunt bedenken hebben wij in onze shop staan.

Wil je iets leuks in onze giftshop scoren maar geen entree voor het museum betalen? Dat is geen probleem. Je kunt gratis (in overleg met het personeel) naar onze giftshop en vervolgens loop je door de Moco Garden het museum weer uit.

 

Marcel Wanders wensspeldje

De Moco Museum giftshop heeft ontzettend leuke producten te koop. Dit gaat van t-shirts en sweaters tot posters en ansichtkaarten. Als je iets koopt in de giftshop krijg je er een gratis wensspeldje bij. Dit speldje kun je vervolgens in de Moco Garden in het sculptuur ‘Portrait’ van Marcel Wanders prikken en je kunt hier een wens bij doen. Wanneer je zelf een wensspeldje koopt gaat het geld hiervan naar het goede doel.

Shop Moco Museum

Bezoek aan de giftshop

Als je een bezoekje hebt gebracht aan het Moco Museum kun je in de giftshop nog een leuk souvenirtje scoren. Vervolgen ga je via de giftshop weer naar buiten. Letterlijk ‘Exit through the giftshop’ een film gemaakt door street artist Banksy. Als je naar buiten bent gelopen kun je via de Moco Garden weer naar het Museumplein. Kom jij binnenkort langs in onze giftshop?

Shop Moco Museum

Heb je jouw item gemist? Geen zorgen, we hebben een webshop!

Klik hier voor onze online collectie. Veel shop plezier!

 

Shop Koop nu tickets