Waar wil je heen?

Amsterdam

Tickets

Barcelona

Meer Info Tickets

Samenwerkingen

Movement on the ground

Wij geloven in kunst als middel om ideologieën ter discussie te stellen en de activist in mensen te inspireren. Maar bovenal is kunst iets wat ons verbindt. Het is immers jouw liefde voor kunst en wat kunst met je doet, wat ons bij elkaar heeft gebracht. Movement On The Ground deelt onze visie met hun revolutionaire aanpak van humanitaire hulp. Dat roept om samenwerking.

Wij zijn trotse partner van Movement On the Ground, een non-profitorganisatie die zich inzet om de kwaliteit van leven van vluchtelingen te verbeteren. Deze organisatie biedt directe hulp aan mannen, vrouwen en kinderen die noodgedwongen hun huis hebben moeten verlaten als gevolg van klimaatverandering, armoede of oorlog.

Zij zorgen niet alleen voor onderdak aan vluchtelingen, maar leveren ook generatoren, reddingsmateriaal, medische hulpmiddelen, voedsel, dekens en kleding. Movement On The Ground is een pionier die zich met hart en ziel inzet voor de gemeenschap op het eiland Lesbos. Zo wil de organisatie een voorbeeld stellen voor humanitaire hulp wereldwijd. Wij vinden dit belangrijk, want iedereen heeft recht op onderwijs, gezondheidszorg, voedzame maaltijden, de mogelijkheid om een sport te beoefenen en kunst.

Wanneer je online een ticket koopt, dan is er de mogelijkheid om een bedrag te doneren aan Movement On The Ground. Moco verdubbelt vervolgens jouw donatie, double for trouble. Word vandaag nog activist!

 

Shop Koop nu tickets