roze instagram spots amsterdam moco museum

Instagram spots Amsterdam: top 10

Iedereen vindt het stiekem leuk om het perfecte plaatje te schieten om dit vervolgens te kunnen delen op Instagram. Al helemaal leuk als deze foto op een toffe locatie is gemaakt. Zo’n toffe locatie is echter nog vrij lastig te vinden. Waar vind je nou zo’n Instagram spot in Amsterdam? Wij hebben onze top tien Instagram spots Amsterdam voor jou op een rij gezet:

Roze Instagram spots Amsterdam

Mama kelly

Bij Mama Kelly waan je je in een roze walhalla. Niet zo gek ook dat deze in onze top tien Instagram spots Amsterdam valt, aangezien je hier in elke hoek een goede foto kunt maken. Maar als het aan ons ligt, is bij de bar onze favoriet.

instagram spots amsterdam roze

 

Moco Museum

Verdergaand met het roze thema, mag Moco Museum niet ontbreken. Het is een plek waar inspirerende moderne en hedendaagse kunst samenkomen. Bovendien vertoont Moco Museum kunst die als totaal meeslepend kan worden omschreven. Word een actieve deelnemer in verschillende tentoonstellingsruimten en geniet van de visuele nevenschikking die de historische Villa Alsberg presenteert, aangezien het de moderne en hedendaagse kunstcollecties herbergt. Een bezoek aan het Moco Museum zal je inspireren en overspoelen met creativiteit.

 

Sticky fingers

Als we het leven toch al door een roze bril aan het bekijken zijn, kan Sticky Fingers natuurlijk niet ontbreken. De naam zegt het al, alle zoetigheden kun je hier vinden. Maar ook een hele roze Instagramwaardige muur. Een perfect plekje om jezelf of je lekkere koffie te showen aan de gram (of gewoon allebei, is natuurlijk ook een goed idee).

roze instagram spots amsterdam sticky fingers iris dijkers

Botanische Instagram spots Amsterdam

Bar Botanique

Bar Botanique the place to be als je je wilt begeven in tropische sferen. Je wordt omgeven door planten en groene kleuren. En nu de winter er aankomt, kun je je feed een zomerse, maar vooral tropische tint meegeven.

 

Kimpton De Witt

Voor als je je het tropische thema wilt aanhouden, is dit ook een goede optie om naartoe te gaan als je een Instagram spot zoekt. Bij deze locatie hoef je niet eens naar binnen te gaan. Buiten bevindt zich namelijk een muur van bladeren.

 

The Avocado Show

Dit is een plek wat alles heeft: én de plek is Instagramwaardig én het eten. Het eten wordt zo mooi geserveerd, dat het haast zonde is om op te eten. Foto’s onder de categorie food porn te noemen, maar door het groen van de avocado, de planten en de groene accenten in het interieur is het een heerlijke botanische plek om te vertoeven. Kortom, een hele Instagram waardige spot om je eten en jezelf op de foto te zetten.

botanische groene instagram spots amsterdam

Kleurrijke Instagram spots Amsterdam

Sushi samba

Naast de meest originele sushi combinaties kun je bij Sushi Samba zeker terecht voor het perfecte plaatje. Er zijn hier zelfs meerdere plekken waar je een leuk kiekje kunt schieten, maar de trap is het meest fotogenieke plekje dat je er kunt vinden. Je feed wordt er meteen een kleurrijk spektakel van.

instagram spots amsterdam

 

Corner Bakery

Bij Corner Bakery lijkt het eerder of het eten gemaakt is om foto’s van te maken dan om op te eten. Van freakshakes met alles wat zoet is in één shake tot kleurrijke salades, alles is er vrolijk en daardoor een perfecte Instagram spot.

Eichholtz

In de Leidsestraat bevindt dit schattige winkeltje zich met al het lekkers wat je je maar kunt bedenken en dat vanuit de hele wereld. Misschien niet de eerste plek waar je aan denkt als Instagram spot, maar zeker waard om te bezoeken om een fotootje van te maken. Maar vooral om meteen iets lekkers mee te nemen.

Pluk Amsterdam

Omgeven door natuurlijke tinten, maar door het eten toch een kleurrijk feestje om naartoe te gaan. Alles hier wil je op de foto zetten: het interieur, het gebouw, de kleurrijke taartjes en je koffie. Moeilijke keuzes moeten hier gemaakt worden. Wij vinden in ieder geval dat het interieur het een hele waardige Instagram spot in Amsterdam maakt.

 

Met deze top tien Instagram spots Amsterdam moeten jouw foto’s wel Instagram waardig

Shop Koop nu tickets