Kids 4 free deze zomer!

Laat de ‘power’ van kunst tot leven komen in de ogen van de kids!

Gratis entree en audiotour voor kids en tieners tm 17 jaar vanaf 15 juli tm 31 augustus 2019.*

Moco Museum gelooft in de ‘power’ van kunst, ook kinderen moeten dit kunnen ervaren. We hebben een fantastische app dat bepaalde kunstwerken tot leven brengt, een gloednieuwe audiotour die is ingesproken door ….. en kunstwerken van niemand minder dan Banksy, Kaws, Hirst & Haring. De kinderen zullen niet eens doorhebben dat het ook nog eens leerzaam is 🙂

Gratis entree voor uw kids.

Wanneer je minimaal 1 volwassene ticket aanschaft, dan kun je met de code ‘kids4free’ gratis kaarten voor kinderen toevoegen. Klik hier om kaartjes te bestellen.

Gratis app en kids audiotour (vanaf 15 juli)

De ‘Moco Play app’ is gratis te downloaden, scan hiermee bepaalde kunstwerken in het museum en ze komen tot leven! Bij de entree krijg je de gratis kids audio tour.

Mokum museum

*actie is alleen online geldig, niet aan de kassa. Maximaal 4 gratis kids tickets per transactie en niet geldig icm andere promoties. Gratis audiotour geldt alleen voor de kids audiotour.

Openingstijden

In juli en augustus zijn we dagelijks geopend van 09:00 uur ’s ochtends tot 20:00 ’s avonds. Op vrijdag en zaterdag zijn we zelfs tot 21:00 uur open.

KOOP TICKETS