Experience Amsterdam on a Budget

Last Minute Amsterdam

Wat te doen in Amsterdam vandaag?

We weten dat je plannen al genoeg zijn veranderd. Met grote evenementen zoals Koningsdag, Grand Prix Zandvoort, Euro 2020, Sail 2020, Pride Amsterdam 2020 en Eurovisie Songfestival geannuleerd of uitgesteld, wordt de zomer van 2020 anders.

Toch kun je nog veilig genieten van die last-minute trip naar Amsterdam. Blijf lezen voor onze lijst met goedkope uitjes en budget besparende tips en trucs om Amsterdam te verkennen.

Digital Immersive Art Expo by Studio Irma

Leuke activiteiten Amsterdam

Moco Museum / Amsterdam’s Modern and Contemporary museum – vandaar de naam – bevindt zich op het Museumplein.

De collectie inspirerende en geestverruimende kunst viert iconen van moderne en hedendaagse kunst. Kunstenaars zoals Tracey Emin, Keith Haring, Damien Hirst, KAWS, Jeff Koons, Yayoi Kusama, OSGEMEOS, Mark Rothko en Andy Warhol vormen de tentoonstelling Moco Masters. Bovendien toont Moco een van ’s werelds grootste kunstcollecties van de anonieme straatartiest Banksy. Op zoek naar een leuk en goedkoop uitje in Amsterdam? Koop dan hier je tickets voor Laugh Now en alle andere tentoonstellingen vanaf €14,00.

Moco heeft ook de Digital Immersive Art-tentoonstelling Reflecting Forward van Studio Irma uitgebreid. En tot slot zet de Moco Garden je ervaring voort met sculpturen van Marc Ange, WhIsBe, KAWS en Marcel Wanders. Bekijk alle tentoonstellingen hier en reserveer je ticket en tijdslot om van deze budget vriendelijke activiteit in Amsterdam te genieten.

Book Amsterdam Last Minute

Houd het gezellig

Huur een boot:

‘Go Dutch’ en deel de kosten met vrienden en familie. Zo houd je het lekker goedkoop. Een boot huren is de perfecte activiteit om de prachtige grachten van Amsterdam en bezienswaardigheden zoals de drijvende bloemenmarkt te zien.

* Wist je dat de grachten van Amsterdam in 2010 op de werelderfgoedlijst van UNESCO kwamen te staan?

 

Picknick of barbecue:

De mogelijkheden zijn eindeloos omdat je met een picknick of barbecue zelf je feestje maakt. Blijf op een veilige afstand terwijl je je favoriete deuntjes pompt, wat zonnestralen opvangt of lacht totdat het pijn doet.

*Vondelpark, Amsterdamse Bos, Rembrandtpark, Oosterpark en Westerpark zijn perfecte plekken voor deze activiteit en maken het mogelijk om goedkoop van Amsterdam te genieten! Als je in het Westerpark bent raden wij aan om dan vooral ook even naar Brouwerij Troost te gaan  voor afhaalbieren, limonade en taco’s!

GRATIS wandeltocht van Sandemans

Gratis dingen doen in Amsterdam? Dat kan met het Free Tour Concept dat Europa overneemt! Je deskundige lokale gids leert je de geschiedenis van Amsterdam, terwijl je de Wallen, historische bezienswaardigheden en andere iconische fotoplekken bezoekt. Om te garanderen dat de tour aan de verwachtingen en het budget voldoet, heb je de mogelijkheid om de gids aan het einde van de tour een fooi te geven.

Waar te verblijven?

Hans Brinker Hostel is de plek om knock-out te gaan, zoete dromen te hebben en goedkoop te overnachten in Amsterdam. Dit hostel deelt onze liefde voor een sterke community-sfeer! Gelegen aan de Kerkstraat, grenzend aan het historische kunstkwartier van Amsterdam (Spiegelkwartier). Begin je dag met een heerlijke afhaalmaaltijd van Stach of Soep en Zo. Het belangrijkste is dat het Hans Brinker Hostel op slechts 10 minuten lopen van het Moco Museum ligt.

Last minute

Neem de gratis veerboot naar Noord en ga naar de top van de Amsterdam Lookout-toren. Daar waardeer je echt de afstand … vanaf 100 meter (328 ft) in de lucht! Vanuit vogelperspectief kijk je uit over de hele stad Amsterdam. Als last-minute shoppen iets voor jou is, loop dan naar het luxe warenhuis de Bijenkorf, dat hun 150-jarig jubileum viert! Er is een deal voor iedereen. Als je echter van duurzame mode houdt, is het Amsterdamse Waterlooplein gevuld met ongelooflijke vintage kringloopwinkels.

*Voor meer uitgebreide en up-to-date informatie over hoe COVID-19 reisplannen kan beïnvloeden, kijk hier.

Last Minute Amsterdam

Shop Koop nu tickets