Met de Moco Play app komt het Moco Museum tot leven! - Moco Museum
Met de Moco Play app komt het Moco Museum tot leven!

Jouw museumbezoek krijgt een nieuwe dimensie met onze nieuwe augmented reality app ‘Moco Play’. De app, die gratis beschikbaar is, voegt een digitale laag toe aan de moderne kunst in het museum. Als bezoeker kun je een mobiele telefoon of tablet op de kunstwerken van onder meer Iraans kunstenaarsduo Icy & Sot, Andy Warhol en Keith Haring richten om deze op het scherm tot leven te zien komen. Een leuke bijkomstigheid is dat de app ook werkt op bijvoorbeeld de posters die je kunt kopen in de giftshop. Zo kun je thuis verder spelen. ‘Moco Play’ is onze nieuwste innovatie die het begin markeert van een nieuwe manier van museumbezoek.

Download de Moco Play app op jouw mobiele telefoon of tablet via onderstaande links:

Download link iOS versie

Download link Android versie

Probeer het nu zelf op de volgende afbeelding:

icy & sot exhibition amsterdam moco