Waar wil je heen?

Amsterdam

Tickets

Barcelona

Meer Info Tickets
modern contemporary museum amsterdam

Miljoenste bezoeker voor Moco!

Een nietsvermoedende bezoeker van het Amsterdamse Moco Museum kreeg vandaag een wel heel speciaal onthaal. Katouar Benchaib uit Veenendaal bleek namelijk de miljoenste bezoeker. Naast een feestelijke ontvangst met champagne en taart ontving Katouar samen met vriendin Anna Schut uit handen van oprichters Lionel en Kim Logchies een golden ticket voor een leven lang gratis toegang tot het museum en een ruime cheque om in de giftshop van het Moco Museum te besteden. Aan de overige bezoekers werd een kleine attentie uitgedeeld.

“We hadden Moco Museum op Instagram gezien en zijn speciaal voor het museum naar Amsterdam gekomen vandaag.” zegt blije bezoeker Katouar.

Mede-oprichter Kim Logchies: “We zijn heel dankbaar voor iedereen die zijn weg naar het Moco Museum heeft gevonden. Onze bezoekers komen niet alleen in grote getalen en geven hoge waarderingen, maar ze zijn vooral zo leuk. Soms kom ik mijn kantoor uit en krijg ik spontaan een knuffel van een dankbare bezoeker.”

“We hadden nooit kunnen durven dromen dat we in 2,5 jaar tijd een miljoen bezoekers aan zouden trekken.” voegt mede-oprichter Lionel Logchies toe.

Bekijk hier de video van het verrassingsmoment.

Shop Koop nu tickets