Moco Membership awaits YOU!

Moco Membership

Voor onze kunstliefhebbers, 

We missen jullie! Zoals jullie waarschijnlijk al weten, het Moco Museum is tijdelijk gesloten in verband met het landelijk besluit met betrekking tot het coronavirus. De gezond- en veiligheid van de Mocommunity is erg van belang voor ons, want door JULLIE blijft onze roze hart laat kloppen! 💞

Dit is een moeilijke tijd voor ons allemaal. Maar, je kan ons nu ondersteunen door jezelf een cadeau te geven voor in de toekomst! We kijken uit naar betere dagen. Voor slechts €25,- kan je Moco Member worden en onbeperkt toegang krijgen tot het museum voor een heel jaar lang! Daarbij krijg je ook nog een poster naar keuze ter waarde van €25,-!

Voor Kunst en liefde! In JOU vertrouwen we!

 

Moco Membership is Calling!

 

Moco Membership

Was je misschien al aan het nadenken om het Moco Museum te bezoeken? Waarschijnlijk heb je dan al foto’s voorbij zien komen van onze laatste meeslepende digitale kunst expositie – Reflecting Forward van Studio Irma. Dit is ook het moment om een Moco Member te worden!

 

We All Live in Bubbles

 

Waarom een Moco Member worden?

Het kost slechts €25,- om te genieten van deze benefits:

  • Gratis Poster (twv €25,-)
  • Onbeperkt toegang tot het Moco Museum voor een jaar lang
  • Gratis audiotour voor elk bezoek bij het Moco Museum

*De audiotour onderscheid zich van alle standaard audiotours. Het is een multimedia tour gevuld met onverwachte  achtergrondverhalen en informatie.  Dus dan kan je als een echte ervaren member je kennis over Moco delen!

Moco Members

 

Steun de Kunst

IN ART WE TRUST is onze slogan! Moco Museum gebruikt de kracht van kunst om het hedendaagse leven uit te dagen en de bewustwording onder het museum uit te breiden om zo de wereld te verbeteren. Na het openen van de deuren in 2016, heeft Moco zich toegeweid aan een breed aspect van inspirerende en hedendaagse kunst.

Een deel van de collectie van Moco komt uit een netwerk van vezamelaars. Op deze manier kunnen we de kunst die in privébezit is toch openbaar maken voor het publiek.

“I wanted to start a revolution, using art to build the sort of society I myself envisioned.”
– Yayoi Kusama

Moco Membership roept!

We zijn allemaal wel eens in de situatie geweest. Je bent opzoek voor een last-minute activiteit of je wil iets leuks bedenken voor in de toekomst. Jij wil natuurlijk graag een nieuwe Moco Member worden dus, welkom nieuwe Moco Member! We zijn blij om je te hebben.

Moco Museum

Shop Koop nu tickets