Moco Night Out - Dat voor slechts een prijs van €14,50!

Moco Night Out

Nieuw dit najaar is Moco Night Out elke vrijdag en zaterdag is het museum open tot 21.00 ‘s avonds zodat je elk weekend wanneer het jou uitkomt een fijne dosis inspiratie kunt scoren! Bovendien is er livemuziek in het museum voor de ultieme ‘night out vibe’, uiteraard op afstand en helemaal in lijn met de huidige regelgeving. Dat voor slechts een prijs van €14,50!

 

Boek hier je tickets!

 

Wat te doen in Amsterdam tijdens een Night Out? 

Nou, het is geen twijfel dat Amsterdam bij nacht als niets anders is! Met sprankelende lichten die reflecteren over de kanalen, is dit, het romantische juweel dat velen van ons, thuis zijn gaan noemen.

Daarnaast zit midde in het hart van Amsterdam op het Museumplein ook het Moco Museum en het is dagelijks geopend!

Zondag – donderdag 10:00 – 19:00 uur

Vrijdag & zaterdag 10:00 – 21:00 uur (met live muziek!)

De historische Villa Alsberg uit 1904 herbergt Moco’s inspirerende en verhelderende collectie moderne en hedendaagse kunst. Nu is Moco Night Out het idyllische toevluchtsoord voor alle dromers en kunstliefhebbers.

 

Moco Night Out tickets

 

Moco Night Out

Get Cultured, it’s Sexy!

Een bezoek aan Moco Museum is niet alleen een eye-opening ervaring, maar jij en je dierbaren kunnen deze architectonische schat ervaren, ontworpen door Eduard Cuypers, neef van Pierre Cuypers (ontwerper van het Rijksmuseum en Amsterdam Centraal Station). Voor die speciale date-avond, verzeker je jezelf van tickets voor een avond in het museum met Moco Night Out.

 

We’re all in the mood for a melody

Momenteel creëren we voor Moco Night Out een ambiance die simpelweg ongeëvenaard is. Vrijdag en zaterdag van 18:00 tot sluitingstijd hebben we live muziek, met dank aan een uitzonderlijke pianist. Moco zet de toon voor jouw unieke museumbeleving. Drijf dus weg met de zoete melodieën en harmonieën van je favoriete deuntjes, terwijl ze de ivoren kietelen!

 

Boek tickets nu!

 

Extra’s voor ’s avonds laat!

Moco is een plek die je moet bezoeken in Amsterdam, of je nu een local bent of een zwerver. Op dit moment, voor de tijdvakken: vanaf 18:00 uur  krijg kortingstickets vanaf €14,50!

Bovendien, wanneer u uw bezoek voor de laatste twee tijdvakken boekt, krijgt u een GRATIS kunstmagneet. Wat is een betere manier om een ​​herinnering vol kunst te onthouden dan met een gratis souvenir.

Waar wacht je op? Maak herinneringen en beleef een Moco Night Out!

 

Diamond Matrix by Studio Irma

Shop Koop nu tickets