Moco x Studio Irma - Moco Outside

Hoe ziet een augmented reality-wereld eruit?

Moco Outside / Augmented Reality-app

Het is altijd de missie van Moco geweest om te vertegenwoordigen wat er op straat gebeurt en die stem te verdedigen. Moco blijft de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in kunst delen. Nu introduceren Moco Museum en Studio Irma de uitgebreide meeslepende digitale kunsttentoonstelling Moco Outside!

Download Moco Outside App

Moco Outside is de toekomst!

De GRATIS augmented reality-app van Moco Museum x Studio Irma toont digitale installaties die alleen jij kunt ontdekken. In werkelijkheid verschijnen de AR-kunstwerken op het scherm van je telefoon wanneer de app is geopend. Download het hier en ga op verkenning! Bovendien haalt de augmented art inspiratie uit de digitale immersieve kunsttentoonstelling van Studio Irma, Reflecting Forward in het Moco Museum (koop je tickets hier). Nu legt de kunstenaar de kracht van kunst in jouw handen met Moco Outside.

 

Studio Irma

Diamond Matrix on Museumplein by Moco Outside

De Nederlandse hedendaagse kunstenaar zoekt naar nieuwe manieren om kunstmensen met kunst te verbinden. Studio Irma speelt met onze perceptie – een mix van denken en zien – in Moco Outside. Je speelt de augmented reality-app als een fysiek avontuur. Het resultaat van elke actie is echter digitaal. Irma stelt de vraag: als wat je ervaart nieuw is, maar het is digitaal – is de ervaring dan minder echt? Door ons te verbinden met virtual reality, communiceert Irma een nieuw fenomeen in kunst en samenleving.

Moco Outside Digital Art Museumplein Amsterdam

Waarom we dit nodig hebben

We leven inderdaad in een andere tijd waarin sociale afstand een onderdeel is van onze nieuwe, gezonde normaal. Toch is het belangrijk om te onthouden dat we allemaal samen hierin zijn. Hoewel we beperkte tickets hebben per tijdslot, wil Moco Museum de brug zijn die je verbindt met kunst.

Moco Outside is de gratis activiteit die je meeneemt naar een andere realiteit. De augmented reality-app omarmt de onbeperkte kracht van kunst terwijl het je vermaakt met constante ontdekkingselementen. De tijd is rijp om naar een vriendelijkere en betere toekomst toe te gaan. Verken de openlucht digitale kunsttentoonstelling terwijl we collectief samenkomen en beginnen met Reflecting Forward: In Search of Connectivism.

Download the Moco Outside App

Kunstwerken

  • We All Live in Bubbles
  • Connect the Dots & Universe
  • Diamond Matrix
  • Rain
  • IN ART WE TRUST
  • We Are All In This Together

 

#MocoOutside

Neem de museumervaring OUTSIDE mee! In Moco Outside staat niets tussen jou en kunst. Tik vanuit de palm van je hand in een nieuwe wereld. Stuur ons selfies en foto’s van jezelf met de app – we zien je buiten.

In art we trust.

Moco x Studio Irma - Moco Outside

Shop Koop nu tickets