Moco Webshop is Open

Moco Webshop

Moco Museum Webshop – Bestel Nu!

De Mocommunity van kunstliefhebbers en Moco Members leven in alle uithoeken van de wereld – dit moet gevierd worden! Bij het Moco Museum willen we bruggen blijven bouwen, zodat we verbonden blijven – ongeacht de uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd.

Dus terwijl we in deze tijdelijke sluiting zijn, is er veel in perspectief voor ons gekomen bij het Moco Museum. Er is echt geen beter moment dan nu om Reflecting Forward te beoefenen. Als we kijken naar een veilige en gezonde toekomst, kijken we ook naar jou, de Mocommunity. Bedankt voor de voortdurende steun, liefde en inspiratie.

We hopen je snel te zien, maar ondertussen heeft Moco Museum een webshop en kun je NU bestellen! Omdat wij geloven dat kunst meer kan!

 

 

De Moco Webshop

Ten eerste verzenden we internationaal! En als je in de buurt van Amsterdam bent, bieden we gratis bezorging tot we weer openen. Je kostbare lading blijft veilig in onze Moco roze bakfiets! Scroll naar beneden om onze selectie merchandise van Moco Museum te kopen.

 

In art we trust merchandise - Moco Webshop

 

In art we trust gear

Het kan niet fout gaan. Wanneer is een statement ooit zo modieus geweest? Haal het in draagtassen, petten, hoodies, truien, t-shirts en posters. Het is niet alleen een van onze naaste en dierbaarste uitspraken, maar het is het hart en de ziel van Moco. IN ART WE TRUST:

  • de norm uitdagen
  • om de waarheid te verdedigen
  • om de geest te openen
  • om na te gaan denken over de wereld

 

 

Moco believes in YOU

Take the risk or lose the chance.
If your dreams don’t scare you, they aren’t big enough! 

Dagelijkse mantra’s en levensmotto’s – we willen dat niemand in het onzekere leeft, denkend aan woorden zoals zou moeten, of kunnen hebben. Wees niet bang om te falen. We worden niet bepaald door onze successen, maar hoe we leren van onze mislukkingen – iets dat ons allemaal verenigt. Risico nemen is je eerste bewuste beslissing om het leven te creëren waar je van droomt!

Je leert ook over jezelf – wat altijd een goede zaak is. Oefen om te durven dromen. Laat je niet leiden door angst. Neem dat risico, durf te dromen en overwin persoonlijke angsten. Dan houd je van jezelf, respecteer je jezelf en geloof je uiteindelijk in jezelf.

 

The Present is Female Sweater - Available in the Moco Webshop

#ThePresentIsFemale

Vertegenwoordiging is belangrijk! En Moco weerspiegelt dat met nieuwe en coole Moco Merch – verkrijgbaar in onze webshop. Er is niets cooler dan een trotse feminist te zijn / je alliantie te tonen! Je kan laten zien dat jij deel uit maakt van deze beweging met een trui uit onze samenwerking met de geweldige curator en kunstadviseur – Maria Brito. The Present is Female.

“Because…any one of us who knows the power of words and who play with the quantum field know that the future NEVER comes. So here, my loves, is your present, may you continue living it and manifesting it here and now.” 

 – Maria Brito

Wij wensen u veel plezier bij het shoppen in onze Moco Webshop. We kunnen niet wachten om je weer te verwelkomen! Op dit moment tot 6 april bieden we flexibele tickets aan met 25% KORTING. Boek nu en beslis later. Met je ticket voor onbepaalde tijd kun je kiezen wanneer je wilt bezoeken. * Geldig voor een heel jaar vanaf heropening. Blijf binnen, blijf veilig. 💖

Art can change the world Poster - Moco Museum

Shop Koop nu tickets