Maak kans op de nieuwste OPPO Reno4 Pro smartphone & get creative!

Maak kans op de nieuwste OPPO Reno4 Pro smartphone & get creative!

In de Digital Immersive Art tentoonstelling Reflecting Forward laat Studio Irma zien hoe wij onze toekomst kunnen vormgeven door eindeloze mogelijke verbindingen te leggen. In de expositie wordt benadrukt dat internettechnologieën zoals webbrowsers, zoekmachines en sociale media bijdragen aan nieuwe manieren van begrijpen en leren in ons digitale tijdperk. Je smartphone is de ultieme tool om dit connectivisme te ervaren en er jouw persoonlijke, creatieve invulling aan te geven. Moco Museum werkt exclusief samen met het innovatieve smart device merk OPPO en daagt je uit om de wereld om je heen met een frisse blik te bekijken. Het paradepaardje uit de nieuwe OPPO Reno4 serie, de OPPO Reno4 Pro, kun je nu winnen via Moco Museum. Hoe? Lees snel verder!

WIN WIN WIN

De nieuwe OPPO Reno4-serie gaat verder dan alleen een productlijn. OPPO wil met zijn smartphones een slimme tool voor zelfexpressie creëren voor de generatie die de toekomst vormgeeft. De Reno serie is ontwikkeld vanuit de gedachte dat mensen over de hele wereld, waar ze ook zijn en wat ze ook doen, ervaringen met elkaar willen delen. Het verlangen om verhalen, inspiratie en ervaringen met elkaar te delen is iets universeels dat we allemaal nodig hebben, nu nog meer dan ooit. Ook wij dagen onze bezoekers uit om zich te laten inspireren tot het maken van eigen content, om de kunst in ons museum optimaal te ervaren in het moment, en daarna. Als onderdeel van het creatieve, digitale platform RenoLab, gaat OPPO een exclusieve samenwerking aan met Moco Museum.

Moco x OPPO

Samen met OPPO geven wij een compleet pakket weg met een OPPO Reno4 Pro smartphone in de kleur Galactic Blue, een hippe OPPO Reno tas en 2 kaartjes voor Moco Museum. Like onze post op Facebook of Instagram en volg @OPPONederland en @Mocomuseum. Tag met wie jij graag jouw bezoek aan Moco Museum vastlegt met de OPPO Reno4 Pro, en vertel welke feature van de nieuwe OPPO Reno4 Pro wil jij ervaren in het Moco Museum. Wie weet win jij deze waanzinnige prijs! De winnaar ontvangt op 29 oktober persoonlijk bericht.

Moco OPPO

OPPO Reno4 Pro: ultieme smartphone voor content creators

OPPO staat bekend om topfotografie, en maakt dit ook met de nieuwe OPPO Reno4 Pro helemaal waar met onder andere een 48 MP High Definition hoofdcamera, een 12 MP ultragroothoeklens, een 13 MP telelens en een autofocuslens met laserdetectie. Ook het maken van video’s gaat een stap verder dan je gewend bent, want met de nieuwe Ultra Night Video Mode zijn wazige beelden voorgoed verleden tijd en maak je 24/7 loepzuivere video’s. De Ultra Steady Video 3.0 zorgt er vervolgens voor dat jouw beelden zelfs haarscherp en stabiel zijn als je momenten van hoge intensiteit vastlegt, on the go. Door de HDR-functie hoef je je bovendien geen zorgen te maken als je last hebt van tegenlicht. En achteraf kun je alle videobeelden met de videobewerkingstool Soloop in een handomdraai bewerken en delen.

Supersnel opladen

En de nachtmerrie van iedere fotograaf: een lege batterij… Daar heb je met de OPPO Reno4 Pro niet snel last van. De 4.000 MAh batterij heeft van zichzelf een lange levensduur én beschikt over een Super Power Saving Mode voor maximaal gebruik. Dankzij de razendsnelle 65W SuperVOOC 2.0 technologie van OPPO, laad je de Reno4 Pro op van 0% naar 100% op in slechts 36 minuten!

Smart design

Het toestel is ook nog eens de dunste 5G-smartphone op de markt. Ook zorgt het 3D-curved AMOLED scherm ervoor dat de smartphone gemakkelijk in de hand ligt. En als finishing touch: de nieuwe Reno Glow Craft. Dankzij deze technologie vind je op de achterkant van de smartphone meer dan een miljoen kleine kristallen die zorgen voor een diamantachtige glans én een vingerafdrukvrij design.

Klik hier voor meer informatie over de OPPO Reno4 Pro.

Shop Koop nu tickets