Creatives Are The New Athletes

TNO x Moco

The New Originals x Moco Museum

Niet langer een nieuwkomer in de scene, The New Originals‘ (TNO) bewijzen opnieuw dat ze hier voor de lange termijn in ons hart zijn! 💕De nieuwste samenwerking tussen TNO x Moco Museum is een perfect voorbeeld van hoe beide belangrijke stemmen zijn in het Nederlandse creatief-culturele landschap. Bekijk het resultaat van de samenwerking en reserveer je merchandise in beperkte oplage zolang de voorraad strekt!

* Stuur een e-mail naar hello@mocomuseum.com

TNO x Moco Creatives Are The New Athletes

TNO

The New Originals is van oorsprong een collectief van negen creatieve jongens uit Amsterdam. Hun wortels hebben de jongens in staat gesteld om inspiratie uit de omringende bronnen van muziek, nachtleven, mode en andere culturele stromingen te verzamelen en omarmen. In 2015 hebben ze TNO opgericht. Sindsdien hebben ze hun leven gewijd aan het maken van prestatiekleding voor alle persoonlijkheden en lichaamstypes. Met deze intentie hebben ze al hun collecties uniseks gemaakt. Het is tijd om gendernormen uit te dagen en te trotseren en ons meest authentieke leven te leiden.

TNO x Moco - Creatives Are the New Athletes

🔥FIRE FITS🔥

TNO weet dat het kracht heeft om te dragen waar je van houdt. Comfort mag echter niet worden opgeofferd. Eigenlijk geloven ze dat wat je draagt ​​duurzaam en krachtig moet zijn. The New Originals geloven dat wanneer je echt begint te denken zonder grenzen, er nieuwe mogelijkheden en kansen naar je toe komen.

“Onze visie is om te inspireren en geïnspireerd te worden. We streven continu naar ontwikkeling en innovatie.”

 

Think outside the box

“[The New Originals] geloven dat iedereen zijn creativiteit kan maximaliseren, ongeacht zijn achtergrond, door out of the box te denken.”

Het logo met 9 stippen suggereert een doos, maar verwijst eigenlijk naar een puzzel. In feite vertegenwoordigt het hun manier van denken, omdat soms buiten de kaders denken de puzzel oplost. Door verbinding te maken met een community van creatievelingen, wordt hun missie duidelijk: verschillende achtergronden dichter bij elkaar brengen en creativiteit een podium geven.

TNO x Moco Museum Hoodie

CREATIVES ARE THE NEW ATHLETES

TNO en Moco Museum bieden creativiteit een platform waar de wereld van kan genieten en zijn verenigd door de wens om nieuwe manieren van verbinden te vinden en verbindingen te maken. Geen wonder dat Reflecting Forward: In Search of Connectivism van Studio Irma de perfecte setting was voor deze inclusieve samenwerking.

“We gebruiken de stem van de straat en de kracht van kunst om de norm uit te dagen, de waarheid te verdedigen, de geest te openen en de wereld om ons heen in vraag te stellen.” – Moco Founders (Kim & Lionel Logchies)

CREATIVES ARE THE NEW ATHLETES. Deze verklaring resoneert meer dan ooit met onze generatie. Omdat experimenteren niet alleen de individuele ziel drijft en voedt, maar ook onze verbonden samenleving. Moco en TNO kijken naar jou, de creatievelingen om out of the box te denken en ons naar een plek van eenheid en vrede te drijven. Reserveer je hoodie en / of sokken door hier een e-mail te sturen. We zien je snel wanneer we heropenen op 1 juniReserveer nu je tijdslot tickets!

Shop Koop nu tickets