Moco Museum is OPEN

We zijn weer open!

Boek je tickets voor een bezoek in juni en krijg gratis tickets voor onze nieuwe tentoonstelling in november.

Wij zijn Moco, het museum in Amsterdam voor moderne en hedendaagse kunst. Met kunstenaars als Banksy, Tracey Emin, Keith Haring, JR, KAWS, Jeff Koons, Yayoi Kusama, Mark Rothko en Andy Warhol bieden we een bijzondere variatie aan.

Als je een ticket boekt voor  een bezoek aan Moco in juni, dan krijg je dmv een unieke code de mogelijkheid om nog een extra gratis ticket te bestellen voor onze nieuwe tentoonstelling (in de maand november). Klik hier voor tickets!

Verlengde tentoonstellingen:

Reflecting Forward by Studio Irma. De tentoonstelling Digital Immersive Art van Studio Irma x Moco viert onze connecties. Als we onszelf toestaan te laten leiden door compassie en empathie verbeteren we de wereld. Ontdek de eindeloze kracht van kunst in Reflecting Forward.

Laugh Now by Banksy. Een tentoonstelling met meer dan 50 originele werken van de wereldberoemde anonieme ‘street artist’ Banksy. Onder meer ‘Girl with Balloon’, ‘Flower Thrower’, ‘Beanfield’, and ‘Laugh Now’. boek je tickets hier

Moco Museum gaat weer open op 1 juni

Wat kun je verwachten met de her opening?

We hebben gerenoveerde tentoonstellingsruimtes en nieuwe kunstwerken van Mark Rothko, Tracey Emin, Banksy, en KAWS!

In art we trust.

Voor meer informatie over de veiligheid, voorzorgemaatregelen en protocol rondom het corona virus, bezoek onze FAQs pagina hier.

Shop Koop nu tickets