wat te doen met pubers in de vakantie

Wat te doen met pubers in de vakantie

Het kan lastig zijn om te bedenken wat je kunt doen met pubers in de vakantie. Wat vinden zij nog leuk om te doen? Tieners zijn nou eenmaal lastig enthousiast te krijgen. Daarom hierbij een top 5 ‘Wat te doen met pubers in de vakantie?’.

  • Cultuur snuiven in het Moco Museum 

 wat te doen met pubers in de vakantieAls je niet weet wat je kunt doen met je puber in de vakantie is cultuur snuiven in een museum altijd een goed idee. Nu vinden tieners het woord museum al gauw saai klinken, maar niets is minder waar in het Moco Museum. In het Moco Museum wordt moderne hedendaagse kunst gepresenteerd van onder andere street art kunstenaars Banksy en de gebroeders Icy & Sot en het werk van onder andere Warhol. 

Waar: Honthorststraat 20, Amsterdam

Prijs: 10-15 jaar 8,5€, 16-17 11€ en volwassenen 13€ 

 

  • Stunten in Jumpsquare met pubers in de vakantie

Wanneer je puber wel wat energie kwijt kan en jij bent ook wel sportief aangelegd, dan is Jumpsquare een goed idee als je iets zoekt wat je kunt doen met je puber in de vakantie. Jumpsquare is een plek wat draait, zoals de naam al zegt, om springen. Het is een hal die volstaat met trampolines en bijhorende elementen. Hierdoor kan je puber lekker stunten op de trampoline. 

Waar: Daniël Goedkoopstraat 1-3, Amsterdam

Prijs: 30 minuten 7,99€ per persoon en 60 minuten 12,99€ per persoon. 

 

 

  • Stoere activiteiten voor pubers in de vakantie bij Coronel Huizen

Bij Coronel in Huizen kun je terecht voor een wat stoerdere activiteit. Hier kun je namelijk zowel lasergamen als kartracen. Optimaal als je puber van wat spanning houdt. Een goede optie dus om te doen met je puber in de vakantie! 

Waar: Havenstraat 295, Huizen

Prijs: 

  • Karten: 1 ronde is 10 minuten en kost €15,95 
  • Lasergamen: 15 minuten kost 8,50€ 

 

  • Ontsnappen in een Escape room met pubers in de vakantie

Houdt je puber van spannende activiteiten en van mysterie? Dan is het meedoen aan een Escape room een goede optie. Door heel Nederland bevinden zich Escape rooms. Hierbij word je opgesloten in een kamer en is het de bedoeling dat jullie binnen een bepaalde tijd ontsnappen. Dit kan aan de hand van het oplossen van puzzels en raadsels. 

Waar: door heel Nederland. In Amsterdam heb je bijvoorbeeld Sherlocked op Damrak 247 

Prijs: vanaf 24,99€ per persoon 

  • De Filmhallen

Last but not least, uit de top vijf ‘wat je kunt doen met pubers in de vakantie’ : de Filmhallen in Amsterdam West. Vakantie is om te relaxen en met de winter die eraan komt, is een lekker een filmpje pakken toch de ideale oplossing? En helemaal fijn dat je erna nog even een snackje kunt eten in de Foodhallen. In de Filmhallen zijn er negen zalen waar zowel de bekende Hollywood films als Europese films worden gedraaid en documentaires. Voor ieder wat wils.

Waar: Hannie Dankbaarpassage 12, Amsterdam

Prijs: 11,00€

Hopelijk heb je nu een goed idee gekregen wat je kunt doen met pubers in de vakantie. 

 

Koop nu tickets