Welk feest op ADE moet je zijn voor de unieke locatie
welk feest ade amsterdam cs-min

Bij welk feest op ADE moet je zijn voor de unieke Dance locatie?

Vijf dagen lang staat Amsterdam geheel in het teken van Dance muziek. Op meer dan 140 locaties door de stad wordt het Amsterdam Dance Event gehouden.Bij welk feest op ADE moet je nou zijn voor een unieke locatie? Wij geven je de zeven meest bijzondere locaties. Want precies dat maakt een dance feest compleet: de locatie. Ze worden steeds spectaculairder en grootser. De tofste feestjes vind je niet meer in een club, maar bijvoorbeeld in een kerk. Want juist dat contrast maakt het feest nog zo veel beter.

• #1  AMSTERDAM CENTRAAL STATION

Voor het eerst wordt het Centraal Station van onze hoofdstad omgetoverd tot dance locatie.  Op 18, 19 en 20 oktober brengt Audio Obscura verschillende artiesten waaronder Joris Voorn en Charlotte de Witte. Ooit gedacht om op deze plek een dance feest bij te wonen? Deze unieke locatie belooft een dance feest als nooit eerder.

welk feest ADE locaties amsterdam centraal
Bron: instagram Audio Obscura
  • #2 –  EYE

Alle dagen van ADE is het EYE de plek voor niet alleen goede muziek maar ook voor het indrukwekkende audiovisuele werk van Ryoji Ikeda. Vrouwelijke DJ Paula Temple draait haar platen tijdens The Hybrid Tour tussen deze kunstwerken. Licht, ruimte, kunst en muziek komen perfect samen op deze locatie.

• #3 Welk feest ADE qua locatie – HAVENPARK

Zowel Mystic Garden als het Dockyard festival zijn de 20ste in het Havenpark in Amsterdam. Als visuele liefhebbers zijn wij erg benieuwd naar Mystic Garden. De aankleding van dit feest belooft namelijk alles te zijn wat je verwacht van een Mystic Garden.  Dit jaar werken de twee festivals samen wat een mix van sprookjesachtig en industrieel geeft. Voor de meest magische locatie moet je tijdens ADE op het Havenpark zijn. Maar we zijn er nog niet want als je je nu nog niet weet welk feest op ADE voor jou de beste ervaring geeft, dan hebben we nog 5 ongekende opties.

Bron: instagram Mystic Garden
  • #4 Welk feest ADE qua locatie (by day) – KOCHXBOS GALLERY

In deze contemporary art gallery is de tentoonstelling ‘Life inside a pixel’ te zien van Dadara. De geometrische, kleurrijke kunstwerken brengen de locatie tot leven. Voor de ADE by day liefhebbers een Must See. Van 17 tot 20 oktober is het werk van Dadara te zien in de art gallery. Voor de ADE by night fans die ook dit willen meepakken, is er de 20ste een hangover brunch bij KochxBos Gallery.

• #5 Welk feest ADE qua locatie – SCHEEPSBOUWLOODS

Van 17 tot 20 oktober wordt de scheepsbouwloods omgetoverd tot dance locatie voor verschillende artiesten. Woensdag de 17e staat Paul Kalkbrenner in de loods te draaien. De overige dagen verzorgd DGTL de artiesten. Zij zorgen ervoor dat deze ultiem industriële locatie dé dance locatie van ADE wordt.

• #6  – HET SCHEEPVAARTMUSEUM

Onze collega’s van het Scheepsvaartmuseum zijn nog een nieuwe naam op de ‘Welk Feest ADE-locatielijst’.  Ook deze wordt door Audio Obscura gedaan, zij staan bekend om het kiezen van nieuwe, unieke locaties. De binnenplaats van het museum wordt op vrijdag 19 oktober veranderd in een club met de tentoonstelling ‘Sea of Tranquility’ bestaande uit licht en film.

• #7  – THE CONSCIOUS CLUB

Nog een ADE by day event: de sound experience in de Conscious club. De sound experience is dé manier om je op te laden voor weer een avond feesten. Op deze knusse, kleine locatie kan je helemaal tot rust komen met oude instrumenten die speciale trillingen afgeven. 19 oktober is The Conscious Club is dé ADE locatie om tot rust te komen en te genieten van rustgevende muziek.

• #8 Welk feest ADE qua locatie – DE VONDELKERK

LudoWic brengt zijn elektronische muziek naar de Vondelkerk. Twee totale tegenpolen die samen blijken te werken. Want was is er nou specialer dan een dance feest in een kerk? LudoWic maakt van de kerk zijn eigen abstracte dance locatie op 18 oktober.

Weet jij nu wel welk feest op ADE je gaat bezoeken? Welke ADE locatie hoef je nu niet meer over te twijfelen. Want een dance feest is pas echt goed als de locatie klopt.