Coming Soon!

THE KID: The Future Is Old

Opening 19 November 2020

MOCO Museum heeft de première van de eerste Nederlandse solotentoonstelling van de Internationale hedendaagse kunstenaar THE KID, waarbij hedendaagse kunst haar licht werpt op humanisme in de sociale crisis en het democratisch verval van onze 21e eeuw!

Een tentoonstelling die grenzen zal verleggen, medemenselijkheid wakker zal maken en het Museumplein in Amsterdam op zal schudden. In zijn tentoonstelling van november aanstaande zet MOCO Museum de Internationale hedendaagse kunstenaar THE KID in de schijnwerpers. MOCO en THE KID treden gezamenlijk op als curator van de eerste soloshow in Nederland – The Future is Old.

Top 5

Must-See Kunstwerken in het Moco Museum

Moco Museum is een onafhankelijk museum gericht op het aanbieden van een breed scala aan inspirerende moderne en hedendaagse kunst aan het brede publiek. Het is de missie van Moco om te vertegenwoordigen wat er op straat gebeurt en die stem te verdedigen. Een bezoek aan Moco is een onvergetelijke ervaring en een echte eye-opener – In art we trust. Hier zijn onze 5 must-see kunstwerken in het Moco Museum in Amsterdam.

Banksy
Laugh Now

Expositie Verlengd

Originele kunstwerken uit prive collecties gemaakt door Banksy

Moco Masters

Ontmoet iconen zoals Basquiat, Emin, Haring, Hirst, KAWS, Koons, Kusama, OSGEMEOS, Rothko, Warhol & more

Permanent

De Moco Masters collectie prijst de kunstenaars die opvallen vanwege hun uitzonderlijke bijdrage aan de kunst en cultuur – Jean-Michel Basquiat, Tracey Emin, Keith Haring, Damien Hirst, KAWS, Jeff Koons, Yayoi Kusama, OSGEMEOS, Mark Rothko, Andy Warhol & more.

 

Studio Irma

Reflecting Forward: In Search of Connectivism

Expositie Verlengd

De tentoonstelling Digital Immersive Art van Studio Irma x Moco viert onze connecties. Als we onszelf toestaan te laten leiden door compassie en empathie verbeteren we de wereld. Ontdek de eindeloze kracht van kunst in Reflecting Forward.

De werken “Night of Stars” en “Pumpkin” zijn te zien in een geheel getransformeerde ruimte.

Als het om maatschappelijke verandering gaat, is JR er altijd als eerste bij. Deze Franse fotograaf, filmmaker en urban artivist is bekend geworden met zijn maatschappelijke projecten overal ter wereld. JR vraagt zich af: ‘Kan kunst de wereld veranderen?’ Moco denkt van wel.

Moco Museum

Virtual Reality Tour

 

Shop Koop nu tickets