Waar wil je heen?

Amsterdam

Tickets

Barcelona

Meer Info Tickets

THE KID

The Future Is Old

19 November - 31 July 2021

MOCO Museum heeft de première van de eerste Nederlandse solotentoonstelling van de Internationale hedendaagse kunstenaar THE KID, waarbij hedendaagse kunst haar licht werpt op humanisme in de sociale crisis en het democratisch verval van onze 21e eeuw!

Een tentoonstelling die grenzen zal verleggen, medemenselijkheid wakker zal maken en het Museumplein in Amsterdam op zal schudden. In zijn tentoonstelling van november aanstaande zet MOCO Museum de Internationale hedendaagse kunstenaar THE KID in de schijnwerpers. MOCO en THE KID treden gezamenlijk op als curator van de eerste soloshow in Nederland – The Future is Old.

Banksy
Laugh Now

Expositie Verlengd

Originele kunstwerken uit prive collecties gemaakt door Banksy

Moco Masters

Ontmoet iconen zoals Basquiat, Emin, Haring, Hirst, KAWS, Koons, Kusama, OSGEMEOS, Rothko, Warhol & more

Permanent

De Moco Masters collectie prijst de kunstenaars die opvallen vanwege hun uitzonderlijke bijdrage aan de kunst en cultuur – Jean-Michel Basquiat, Tracey Emin, Keith Haring, Damien Hirst, KAWS, Jeff Koons, Yayoi Kusama, OSGEMEOS, Mark Rothko, Andy Warhol & more.

 

Studio Irma

Reflecting Forward: In Search of Connectivism

Expositie Verlengd

De tentoonstelling Digital Immersive Art van Studio Irma x Moco viert onze connecties. Als we onszelf toestaan te laten leiden door compassie en empathie verbeteren we de wereld. Ontdek de eindeloze kracht van kunst in Reflecting Forward.

De werken “Night of Stars” en “Pumpkin” zijn te zien in een geheel getransformeerde ruimte.

Als het om maatschappelijke verandering gaat, is JR er altijd als eerste bij. Deze Franse fotograaf, filmmaker en urban artivist is bekend geworden met zijn maatschappelijke projecten overal ter wereld. JR vraagt zich af: ‘Kan kunst de wereld veranderen?’ Moco denkt van wel.

Moco Museum

Virtual Reality Tour

 

Shop Koop nu tickets